Louis Braille program:

 

A Hajós Alfréd Társaság BrailleOK szolgáltatása

Szolgáltatásunkkal, az Ön cégének honlapján található szöveges információ könnyedén hozzáférhetővé válik vak vagy gyengénlátó személyek számára is, anélkül, hogy Önnek vagy a fogyatékkal élőnek költséges, időigényes és bonyolult számítástechnikai problémákat kellene megoldania.

 

Hogyan működik?

 

Ön kiválasztja cége honlapján azt a szöveges tartalmat, amelyet hozzáférhetővé, más szóval vakbaráttá kíván tenni. Ezt követően, a kiválasztott oldalon a programozó elhelyezi a BrailleOK piktogramot - ha az Ön honlapjára látogató személy arra rákattint, postai úton máris elküldheti az adott szöveg pontírással, azaz Braille-ben nyomtatott változatát, vak vagy gyengénlátó ismerősének.

 

Miért?

 

mert egy csekély beruházással, Ön egy jelentős gesztust tesz a fogyatékkal élők megsegítésére. Ugyanakkor, a honlapra látogató valamennyi személy felé, az Ön cége, egy humánus, toleranciát és emberszeretetet hordozó üzenetet közvetít.

 

A szolgáltatás díja

 

A szolgáltatást, Közhasznú Egyesületünk részére nyújtott, az adományozó cég nyereségadó-alapját csökkentő támogatás esetén, térítésmentesen biztosítjuk.

 

Kapcsolatfelvétel Földvári Gergely, elnök, Hajós Alfréd Társaság:

 

 email


Az adatlap letöltése itt

 

Az igazoltan indokolt felhasználási mennyiség erejéig.