FELHÍVÁS!

 

"Madách 150"

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesület keretében működő Horizont Kultúrcsoport műveltségi vetélkedőt szervez 2014. november 8-án 10 órai kezdettel Szövetségünk Hermina Termében (1146 Budapest Hermina út 47.).

Tudnivalók a vetélkedőről: a vetélkedő anyaga Madách Imre élete valamint Az ember tragédiája című színműve. Az életrajz megtalálható az interneten, Az ember tragédiája című mű pedig kikölcsönözhető a Szövetség Hangoskönyvtárából, de más könyvtárakban is fellelhető mind a két kötelező anyag. 4 fős csapatokat várunk. A csapatokban egy látó személy is részt vehet, mivel lesz síkírásos feladat (Madách totó) is.
Egy egyesület, klub, baráti társaság stb. több csapatot is indíthat.


Részt vehetnek 14. életévüket betöltött játékosok akár a legmagasabb életkorig is.


Jelentkezési határidő: 2014. október 31.


Jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet: a Hermina Egyesület irodájában Balogh Tamásnál a 06-1-273-07-55-ös telefonszámon, valamint e-mailen vagy személyesen Nagy Krisztinánál a 06-30-394-14-98-as telefonszámon vagy a horizontkultura@gmail.com e-mail címen vagy Bereczk Istvánnénál a 06-20-9770-356-os telefonszámon.


A jelentkezéskor kérjük feltüntetni a játékosok nevét és lakcímét és azt, hogy melyik egyesületnek tagja.
A vetélkedő kérdéseit összeállította Kovács Edit tanár valamint Erdős Márta nyugalmazott könyvtáros, aki a játékmester tisztségét is betölti.

Várjuk jelentkezésüket és jó felkészülést kívánnak a Szervezők!