vissza a főoldalra
Vakok és Gyengénlátók Komárom-Esztergom Megyei Egyesülete

2020. 3. sz. körlevél

Dátum: 2020. 11. 02.

Tisztelt Sorstársaink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy ebben az évben a Kihelyezett kistérségi fogadónapok megtartását a külső helyszíneken biztonsági okok miatt nem tudjuk megtartani.
Mindannyiunk előtt ismert a jelenlegi fokozott veszélyhelyzet, melyet a koronavírus rohamos terjedése okoz.
Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében a csoportos találkozások lehetőségeit mi is kerüljük, az ügyfélszolgálati irodában is javasoljuk a telefonon, elektronikus és postai úton történő ügyintézést.

Természetesen ügyfélfogadási időben a személyes ügyintézés továbbra is biztosított, az óvintézkedések betartásával. (szociális távolságtartás, arcot elfedő maszk viselése, valamint a létszámkorlát megtartása.)
Kérjük szíveskedjenek ügyintézésekhez az előzetes időpont egyeztetés lehetőségével élni.

 

Tagdíj befizetése:

A 2021. évi tagdíj összege a 18 év feletti rendes tagok részére 3.200 Ft, a befizetési határidő 2021.01.31.!
A befizetéshez csekket is mellékelünk, de előzetes egyeztetés után bankszámlára történő utalással is rendezhető a tagdíj. A tagkönyv érvényesítése ez esetekben is szükséges, azt postán kérjük beküldeni! Bankszámla: Takarékbank 63200133-14894846
A közlemény rovatban kérjük feltüntetni hogy tagdíj és a tag nevét, lakcímét.
Betelt tagkönyv cseréje 500 Ft, mely esetben 1 db igazolványkép szükséges!
Kérjük, hogy a csekket feladás előtt ne felejtsék el kitölteni.

Tájékoztatás

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesület ingyenesen hívható telefonos információs szolgáltatást hozott létre,  TELEFOTEL néven, és +36 (80) 80 45 85 számon.
A telefonszámhívásával  a látássérült emberek különböző összegyűjtött és folyamatosan frissített információkat hallgathatnak meg, pl. a különböző áruházláncok heti prospektusait,
a televíziós csatornák kínálatait, az Országos Szövetség híreit.
A szolgáltatás folyamatosan bővülő információkat kínál, (pl. országos programokat; színház, fesztivál, koncert). Tartalmazza a célcsoport önállóságát segítő eszközök boltjainak havi akcióit, és hogy hol érhető el az országban akadálymentes menülap. Meghallgatható továbbá névnapköszöntő, vagy közérdekű telefonszámok sora is.
A szolgáltatás alapja, hogy egy telefonközpontban, az egyes menüpontok alatt mindenki számára elérhetővé válnak ezek az információk és országos szinten egy ingyenes telefonszámon, a 06 80 80 45 85 zöldszámon bárki meghallgathatja azokat.

Közgyűlés:

Az Egyesület 2020. 09.05.-én  a meghívóban közzétett napirendi pontok szerint megtartotta  a  2019. évi beszámoló  Közgyűlését. A beszámolót a Közgyűlés megvitatás után elfogadta, mely megtekinthető  a honlapon, a dokumentumok menüpont alatt: közhasznúsági jelentés
A 2021. évre vonatkozóan a tagdíj összege nem változott, az továbbra is 3.200 Ft/év.


Újság előfizetések:

Az MVGYOSZ 2021-ben mindegyik sajtótermékét továbbra is megjelenteti (VV sík, Braille, elektronikus és hangos, valamint RTV Braille). Befizetési határidő az egyesület bankszámlájára utalással, vagy személyesen az egyesület irodájában:  2020. november 25.
Az előfizetési díjak:  (érdeklődés esetén telefonos egyeztetés szükséges)
-Vakok Világa sík 4620 Ft
-Vakok Világa Braille: 4095 Ft
-Vakok Világa elektronikus 1890 Ft
-Vakok Világa hangos (mp3) 1890  Ft
-RTV Braille 6285 Ft


Téli szünet az ügyfélszolgálati irodában:

2020. december 17-től - 2021. január 04-ig az ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása szünetel. Első ügyfélfogadási nap: 2021. január 04. hétfő.

KÉRJÜK Önöket, hogy:

  • az elmaradt tagdíjakat szíveskedjenek rendezni! Kérésre csekket küldünk!
  • kérjük, adják meg az irodában e-mail (akár hozzátartozóé is lehet)  címüket, az MVGYOSZ online szolgáltatásainak, hangos könyvtárának használatához szükséges regisztráció, a folyamatos tájékoztatás, aktuális információk és pályázati lehetőségek gyors megküldése érdekében!
  • lehetőségeikhez mérten segítsék az Egyesületet az SZJA 1%-os felajánlások gyűjtésében családjaik, ismerőseik körében! Megküldött kártyanaptárunk ehhez minden szükséges adatot tartalmaz!

Segítségüket és támogatásukat előre is köszönjük!
Kérjük lehetőség szerint a fejlécben szereplő ügyfélfogadási idő betartását!
Bármely felmerülő kérdéssel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésükre!
Az Egyesület vezetősége nevében

 

Nagyné Papp Edit
elnök